Kirkkoneuvosto

Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston jäsenet  kahden vuoden toimikaudeksi.

Kirkkoneuvoston kokouksessa puheenjohtajana toimii seurakunnan kirkkoherra ja pöytäkirjanpitäjänä Ylitornion seurakunnan talouspäällikkö tai neuvoston valitsema henkilö. Kirkkoneuvoston kokoukseen kutsutaan jäsenten lisäksi kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Kirkkoneuvoston kokous on suljettu kokous. Kokouksen pöytäkirjat ovat julkisesti nähtävillä täällä kotisivuilla ja kirkkoherranvirastossa vähintään 14 päivää kokouksen jälkeen.

Kokouksen pöytäkirjat julkaistaan kokonaisuudessaan, lukuunottamatta henkilön tietosuojaa tai ei julkisia tai salassapidettäviä asioita.  Kirkkoneuvoston päätöksistä voi tehdä oikaisuvaatimuksen tai valituksen pöytäkirjan liitteenä olevan ohjeen mukaisesti.

Kirkkoneuvosto  2021 - 2022

Puheenjohtaja, kirkkoherra,  Riittaleena Tuomi