Hallinto

Vuonna 2020 toimitetaan kaksi tärkeää vaalia. Niissä valitaan uusi kirkolliskokous ja hiippakuntavaltuusto.

Hiippakunnan tuomiokapitulin tehtäväksi on säädetty tukea ja valvoa seurakunnan toimintaa ja hallintoa. Puitteet löytyvät kirkkolaista ja -järjestyksestä. Oulun hiippakunnan tarjontaa voi seurata sähköisestä uutiskirjeestä Tiennäyttäjä - Ofelaš .

Pellon seurakunnan toimintaa suunnitellaan työntekijäkokouksissa sekä neljässä tiimissä. Tiimien vastuualueet ovat: diakonia, jumalanpalvelus ja musiikki, kasvatus sekä lähetys ja viestintä.

Vaaleilla valittu kirkkovaltuusto käyttää seurakunnan ylintä päätäntävaltaa ja kantaa näin vastuuta toiminnan edellytyksistä yhdessä kirkkoneuvoston, toimikuntien ja viranhaltijoiden kanssa.

Kirkkoneuvosto (ja varajäsenet) 2019-2020

vpj. Kalervo Vanha (Pertti Gammelin), Lahja Aska [9.12.2019 lähtien] (Pentti Lakkala), Paavo Eero (Otto Hytönen), Erkki Kitkiöjoki (Lauri Hietanen), Leila Senbom (Marja-Kristiina Huusko), Marjatta Rundgren (Susanna Eeronheimo).

Kirkkovaltuusto 2019-2022

pj. Pekka Salminen, Paavo Eero, Susanna Eeronheimo, Pertti Gammelin, Lauri Hietanen, Marja-Kristiina Huusko, Otto Hytönen, vpj. Anne Ikonen, Erkki Kitkiöjoki, Kaarina Kuusijärvi, Pentti Lakkala, Esa Mäki, Leila Senbom, Kalervo Vanha. Jaakko Korva [9.12.2019 lähtien].

Pellon seurakunta. Uskon ja rakkauden yhteisö. Puitesuunnitelma 2015-2021.Puitesuunnitelma 2015-2021

Kirkkovaltuuston jäsen ja kirkkovaltuuston vpj

Lahja Aska

Kirkkoneuvoston jäsen