Hallinto

Seurakunnan toiminnalle ja hallinnolle annetaa puitteet kirkkolaissa ja -järjestyksessä. Toimintaa suunnitellaan työntekijäkokouksissa, sekä diakonia-, lähetys-, kasvatus-, musiikki-, tiedotus- ja todistustiimeissä. Vaaleilla valittu kirkkovaltuusto käyttää seurakunnan ylintä päätäntävaltaa ja kantaa näin vastuuta toiminnan edellytyksistä yhdessä kirkkoneuvoston, toimikuntien ja viranhaltijoiden kanssa.

Kirkkoneuvosto (ja varajäsenet) 2019-2020

vpj. Kalervo Vanha (Pertti Gammelin), Matti Buska (Pentti Lakkala), Paavo Eero (Otto Hytönen), Erkki Kitkiöjoki (Lauri Hietanen), Leila Senbom (Marja-Kristiina Huusko), Marjatta Rundgren (Susanna Eeronheimo).

Kirkkovaltuusto 2019-2022

pj. Pekka Salminen, Matti Buska, Paavo Eero, Susanna Eeronheimo, Pertti Gammelin, Lauri Hietanen, Marja-Kristiina Huusko, Otto Hytönen, Anne Ikonen, Erkki Kitkiöjoki, Kaarina Kuusijärvi, Pentti Lakkala, Esa Mäki, Leila Senbom, Kalervo Vanha, varajäsen Jaakko Korva.

Kirkkovaltuuston jäsen ja kirkkovaltuuston vpj

Kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsen

Kirkkovaltuuston jäsen

Kirkkovaltuuston jäsen ja kirkkoneuvoston vpj:n varajäsen