Nuoria rippikoululeirillä.

Nuorille

Nuorille suunnatusta toiminnastamme voit löytää mukavaa yhteistä tekemistä, hyvää seuraa ja mahdollisesti mieleisiä retkiä tai leirejä.

Nuorten toimintaan kaikki ovat tervetulleita! Nuoret kokoontuvat Nuorten Nurkkaan, 7 luokasta ylöspäin, Pellon seurakunnan rivitalolla A-rapussa.

Isostoimintaan voi riparin jälkeen tulla oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja ottamaan askeleita oman minän tuntemisessa ja seurakuntayhteyden vahvistumisessa. Kokoontumispaikkana on Pellon seurakuntakodin kerhotila. Lisäksi on leirejä, retkiä ja tapahtumia.

Rippikoulu on merkittävä etappi matkalla kohti aikuisuutta. Rippikoulussa tutustutaan seurakuntaan ja pohditaan oman elämän kysymyksiä. Rippikouluihin ilmoittaudutaan Pellon seurakunnassa marraskuussa, jonka jälkeen kokoonnutaan rippikoulupäivään tammikuussa 2019 ja kesällä viikon mittaiselle rippileirille. Info-kirje lähetetään kotiin.

Työntekijät vierailevat kouluissa säännöllisesti.