Nuoria rippikoululeirillä. He syövät eväitä ja hymyilevät. Takana järvi.

Nuorille

Nuorille suunnatusta toiminnastamme voit löytää mukavaa yhteistä tekemistä, hyvää seuraa ja mahdollisesti mieleisiä retkiä tai leirejä.

Nuorten nurkka

Nuorten toimintaan kaikki ovat tervetulleita! Nuoret 7. luokasta ylöspäin kokoontuvat Nuorten Nurkkaan Pellon seurakunnan rivitalolla A-rapussa.

Isostoiminta

Isostoimintaan voi riparin jälkeen tulla oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja ottamaan askeleita oman minän tuntemisessa ja seurakuntayhteyden vahvistumisessa.

Kokoontumispaikkana on Pellon seurakuntakodin kerhotila. Lisäksi on leirejä, retkiä ja tapahtumia.

Rippikoulu

Rippikoulu on merkittävä etappi matkalla kohti aikuisuutta. Rippikoulussa tutustutaan seurakuntaan ja pohditaan oman elämän kysymyksiä. Rippikoulun ilmoittautumislomakkeet jaetaan koulussa 1.11.

Rippikoulu alkaa sunnuntaina 26.1.2020 Pellon kirkossa rippikoulupyhällä, jonka jälkeen opetus jatkuu Pellon seurakuntakodilla.

Muut rippikoulupäivät ovat 15.3. ja 3.5. Kesäleiri on Palojärven lomakeskuksessa 8.-14.6. ja konfirmaatio 28.6. Pellon kirkossa.

Koulut

Työntekijät vierailevat kouluissa säännöllisesti.

Nuorisotila Symppis

Nuorisotila Symppis on Pellon kunnan järjestämä nuorten vapaa-ajan viettämiseen tarkoitettu valvottu tila Pellon "korkeakoululla", osoitteessa Opintie 7.

Tiloissa voidaan järjestää myös erilaisia teemailtoja ja muuta ohjattua toimintaa.

Pellon seurakunnan lapsi- ja nuorisonohjaaja Aune Tuoma on mukana toiminnassa. Kysy lisää!

Raitis elämä maistuu paremmalta. Siksi päihteiden, esim. nuuskan, alkoholin, huumeiden ja tupakan käyttö Symppiksen sisä- ja ulkotiloissa on kielletty!

Virkavapaalla 31.12.2019 saakka