Nuoria rippikoululeirillä. He syövät eväitä ja hymyilevät. Takana järvi.

Nuorille

Nuorille suunnatusta toiminnastamme voit löytää mukavaa yhteistä tekemistä, hyvää seuraa ja mahdollisesti mieleisiä retkiä tai leirejä.

Nuorten nurkka

Nuorten toimintaan kaikki ovat tervetulleita! Nuoret 7. luokasta ylöspäin kokoontuvat Nuorten Nurkkaan Pellon seurakunnan rivitalolla A-rapussa.

Isostoiminta

Isostoimintaan voi riparin jälkeen tulla oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja ottamaan askeleita oman minän tuntemisessa ja seurakuntayhteyden vahvistumisessa.

Kokoontumispaikkana on Pellon seurakuntakodin kerhotila. Lisäksi on leirejä, retkiä ja tapahtumia.

Rippikoulu

Rippikoulu on merkittävä etappi matkalla kohti aikuisuutta. Rippikoulussa tutustutaan seurakuntaan ja pohditaan oman elämän kysymyksiä.

Rippikoulu 2021: Rippikoulu Pellon seurakunnassa järjestetään keväällä rippikoulupäivinä: su 31.1, su 14.2, su 21.3, la 17.4 ja su 18.4 sekä rippikoululeiri Palojärven lomakeskuksessa 7.-11.6.2021

Konfirmaatio järjestetään Pellon kirkossa sunnuntaina 13.6.2021 klo 12.

Rippikouluun voi ilmoittautua 26.11.2020 saakka Kirkkoherran virastoon. Ikäluokkaan kuuluville on lähetetty asiasta tarkempaa tietoa.

Koulut

Työntekijät vierailevat kouluissa säännöllisesti.