Nuoria rippikoululeirillä. He syövät eväitä ja hymyilevät. Takana järvi.

Nuorille

Nuorille suunnatusta toiminnastamme voit löytää mukavaa yhteistä tekemistä, hyvää seuraa ja mahdollisesti mieleisiä retkiä tai leirejä.

Nuorten nurkka

Nuorten toimintaan kaikki ovat tervetulleita! Nuoret 7. luokasta ylöspäin kokoontuvat Nuorten Nurkkaan Pellon seurakunnan rivitalolla A-rapussa.

Isostoiminta

Isostoimintaan voi riparin jälkeen tulla oppimaan ryhmänohjaajan taitoja ja ottamaan askeleita oman minän tuntemisessa ja seurakuntayhteyden vahvistumisessa.

Kokoontumispaikkana on Pellon seurakuntakodin kerhotila. Lisäksi on leirejä, retkiä ja tapahtumia.

Rippikoulu

Rippikoulu on merkittävä etappi matkalla kohti aikuisuutta. Rippikoulussa tutustutaan seurakuntaan ja pohditaan oman elämän kysymyksiä.

Rippikoulu2020: Koronatilanteen vuoksi olemme joutuneet tekemään muutoksia rippikoululeirin ajankohtaan. Jotta turvallisuus säilyisi ja konfirmaation sekä rippijuhlien järjestämiseen olisi mahdollisimman suotuisat olosuhteet, leirijakso toteutetaan kahdessa osassa. Päiväleirijakso A toteutetaan ti-to 9.-11.6. Pellon seurakuntakodilla ja viiden vuorokauden leirijakso B ma-pe 3.-7.8.8 Palojärven leirikeskuksessa.

Konfirmaatio järjestetään Pellon kirkossa sunnuntaina 9.8. Vielä on epävarmaa se, minkä verran juhlaväkeä voi tuolloin kirkossa olla. Teemme rajoitusten puitteissa kaikkemme, jotta jokainen riparilainen saa hienon ja arvokkaan juhlan. Seuraa tiedotustamme aiheesta!

Koulut

Työntekijät vierailevat kouluissa säännöllisesti.

Nuorisotila Symppis

Nuorisotila Symppis on Pellon kunnan järjestämä nuorten vapaa-ajan viettämiseen tarkoitettu valvottu tila Pellon "korkeakoululla", osoitteessa Opintie 7.

Tiloissa voidaan järjestää myös erilaisia teemailtoja ja muuta ohjattua toimintaa.

Pellon seurakunnan lapsi- ja nuorisonohjaaja Aune Tuoma on mukana toiminnassa. Kysy lisää!

Raitis elämä maistuu paremmalta. Siksi päihteiden, esim. nuuskan, alkoholin, huumeiden ja tupakan käyttö Symppiksen sisä- ja ulkotiloissa on kielletty!