Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuutetut valitaan vaaleilla. Viimeiset vaalit toimitettiin 2018, jossa valittiin kirkkovaltuutetut vuosille 2019 - 2022.

Kirkovaltuuston kokoukseen osallistuvat myös seurakunnan kirkkoherra ja talouspäällikkö. Kirkkovaltuuston  kokoukset ovat julkisia kokouksia, joihin voi osallistua kuka tahansa  kokouksen asioista kiinnotunut henkilö.

Kirkkovaltuuston kokouksista tiedotaan täällä kotisivuilla ja kirkkoherranvirastossa nähtävällä olevalla kutsulla vähintään 7 päivää ennen kokousta.

Kokouksen pöytäkirjat julkaistaan kokonaisuudessaan vähintään 30 päivän ajaksi, lukuunottamatta henkilön tietosuojaa tai ei julkisia tai salassapidettäviä asioita.

Kirkkovaltuuston päätämistä asioista voi valittaa pöytäkirjan mukana olevan oikaisu- ja valitusohjeiden mukaisesti.

Kirkkovaltuusto 2019 - 2022

pj. Pekka Salminen
Paavo Eero
Susanna Eeronheimo
Pertti Gammelin
Lauri Hietanen
Marja-Kristiina Huusko
Otto Hytönen
vpj. Anne Ikonen
Erkki Kitkiöjoki
Kaarina Kuusijärvi
Pentti Lakkala
Esa Mäki
Leila Senbom
Kalervo Vanha
Jaakko Korva [9.12.2019 lähtien].

Jäsenet