Hautajaiset

Läheisen kuolema aiheuttaa suuren surun. Haluamme tukea teitä surussanne, kun teette läheisellenne viimeistä palvelusta.

Hautajaiset voivat olla raskas tilaisuus, mutta niiden järjestäminen useimmiten tukee surutyötämme. Mitä tietoisemmin suremme, sen paremmin selviämme. Hautaan siunattaessa julistetaan pelastusta Kristuksessa, lohdutusta ja uutta elämää, jossa kuolemalla ei enää ole sijaa.

Siunausaika ja -paikka varataan kirkkoherranvirastossa, kuten myös pian kuolemantapauksen jälkeen pidettävä Rukoushetki sanomakellojen soidessa.

Siunaus voidaan toimittaa Pellon tai Turtolan kirkossa.

Pellon kirkossa arkun päälle voidaan pyydettäessä asettaa arkkualba. Sen käyttäminen kuitenkin rajoittaa kukkalaitteiden sijoittelua.

Lisätietoa hautausmaista löydät niiden omalta alasivulta.

Arkkualba

Hautaushinnasto.

Hautaushinnasto_saavutettava

Hautainhoitosopimusmaksut.

Psalmi 103: 15-17

Ihmisen elinaika on niin kuin ruohon, kuin kedon kukka hän kukoistaa, ja kun tuuli käy yli, ei häntä enää ole eikä hänen asuinsijansa häntä tunne. Mutta Herran armo pysyy ajasta aikaan, se on ikuinen niille, jotka pelkäävät ja rakastavat häntä.

Hautajaiset, yksi valkoinen ruusu arkun päällä. Kuvaaja Markku Pihlaja/Kirkon kuvapankki.
Kuvaaja Markku Pihlaja/Kirkon kuvapankki