Kahvikuppi ulkoilmassa, vaaleanpunaisia ruusuja

Kesän kirkkokahvit

26.5.2020 08.48

Pitkän tauon jälkeen on mukava päästä vaihtamaan kuulumisia. Kesäaikana kirkkokahvit juodaan sään salliessa kirkkotarhassa.

Tarjolla on vain kahvit termoskannusta ja ennen kaikkea hyvää seuraa - varsinkin, jos itse olet mukana! (Leipomuksia ei toistaiseksi voi tarjoilla.)

Ilmastotalkoisiinkiin voi osallistua samalla, kun tuo oman mukin / kuksan mukanaan.

Jotta kirkkokahvit toteutuisivat kesän jokaisena sunnuntaina, tarvitaan vapaaehtoisia kahvinkeittäjiä; 1-2 iloista kahvinkeittäjää / pyhä.

Pellon kirkolla on kahvinkeittimet, termoskannut ym. tykötarpeet. Turtolan kirkkokahvit voi keittää seurakuntakodin puolella.

Turtolassa on Juhannuspäivän jumalanpalvelus 20.6. ja messu 12.7., 2.8. sekä 23.8.

Alkamisaika toistaiseksi aina klo 10 ja kahvit n. klo 11, silllä olemme vain yhdessä kirkossa / pyhä.

Kahvinkeittorinkiin voi ilmoittautua, viimeistään pyhää edeltävällä viikolla:

• soittamalla virastoon, p. 040 8399771 tai Riittaleenalle, p. 040 8399772
  • viestillä tai Facebookissa