Nuorisotyö

Nuorisotyöntekijä ja seurakuntapastori järjestävät nuorten iltoja ja retkiä. He vierailevat säännöllisesti kouluissa.

Nuorten illat pidetään Pellon seurakuntakodin rivitalon puolella.

 

 

Töihin seurakuntaan

Pellon seurakunnassa on haettavana määräaikainen osa-aikainen nuorisotyönohjaajan virka

Nuorisotyönohjaan työn painopiste on nuoriso- ja rippikoulutyössä, jota suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä seurakuntapastorin kanssa.

Virka on määräaikainen 1.9.2017 – 30.6.2018 ja 40 % osa-aikainen. Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka kelpoistaa Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostusta nuorten kanssa työskentelyyn. Pätevien hakijoiden puuttuessa viran määräaikaiseksi hoitajaksi voidaan valita myös henkilö, jolla ei ole virkaan vaadittavaa pätevyyttä. Naapuriseurakunnassa, Kolarissa on avoimena 60 % nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka. 

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 501. Virkaan valitun tulee esittää rikoslain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset toimitetaan Pellon seurakuntaan 4.8.2017 klo 16.00 mennessä, osoite Lapintie 3, 95700 Pello tai sähköpostitse osoitteeseen riittaleena.tuomi@evl.fi.   Lisätietoja vt. kirkkoherra Riittaleena Tuomi, puh. 040 8399775.


Atte Tolonen

Atte Tolonen
vs. seurakuntapastori

Nuoret, Pappi

040 167 7524
Vapaapäivät ma ja ti