Virkatodistus

Alkaen 1.1.2018 virkatodistuksen voit tilata Oulun aluekeskusrekisteristä soittamalla, sähköpostilla, sähköisesti tai käymällä henkilökohtaisesti virastolla, josta pyyntö voidaan välittää Oulun aluekeskusrekisteriin.

Virkatodistuksen tilaukseen tarvittavat tiedot:

• Mihin tarkoitukseen tarvitset virkatodistuksen (perunkirjoitus, pankki, vakuutusyhtiö, lainhuuto, sukutukimus, muu tarkoitus)
  • Suku- ja etunimet
  • Syntymäaika tai henkilötunnus
  • Syntymäkotikunta (jos tiedossa)
  • Tulo- tai muuttopäivä kuntaan/kunnasta
  • Tilaajan tiedot (nimi, puhelinnumero, tilaajayirtyksen/-yhteisön nimi, osoite todistuksen toimitusosoite ja mikäli eri kuin toimitusosoite niin laskutusosoite)

Jos tilaat sähköpostilla voit täyttää virkatodistuksen tilauslomakkeen ja liittää sen sähköpostiin.

Virkatodistuspyynnön voi vaihtoehtoisesti tehdä myös sähköisellä lomakkeellamme tai soittaa Oulun aluekeskusrekisterin numeroon 08 316 1303.

Kaksi vanhaa kirkonkirjaa.

Maksut 1.5.2017 alkaen:

ns. Elää-todistus: maksuton

Sukuselvitys, jonka saa jäsentietojärjestelmästä tai jossa vain yksi tapahtumatieto: 9,00 €

Sukuselvitys, joka laaditaan manuaalisesti ja tieto haetaan kirjamuotoisista kirkonkirjoista: 30,00 €

Sukututkimus: 30,00 € alkava tunti ja lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutilta 15,00 €

Toimitusmaksu: 5,50 €

Tarkemmat tiedot maksuista saat asiakastiedotteestamme.