Pellon seurakunnan kirkkoherran viran haku

27.5.2021 17.03

Hakuaika päättyy 15.6.2021

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Pellon seurakunnan kirkkoherran viran.

Pellon seurakunta on noin 2600 seurakuntalaisen yhteisö. Työntekijöitä seurakunnassa on kahdeksan, joista kaksi pappia. Olet joukkoomme lämpimästi tervetullut! Kaunis Tornionjokilaakson luonto tarjoaa ympäri vuoden upeat puitteet niin hengellisen elämän hoitamiseen kuin monipuoliseen harrastamiseen.

Pellon seurakunnan kirkkoherra valitaan välittömällä vaalilla.

Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyön johtamisen tutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Tulevalta kirkkoherralta toivomme

• Kokemusta pastoraalisesta johtamisesta.
  • Syvää teologista ymmärrystä kirkon uskosta ja sitoutumista siihen
  • Vahvaa hallinnon ja talouden osaamista ja vastuullisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja ha halua verkostoitua kunnan ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa.
  • Avoimuutta keskustella seurakuntarajoja ylittävästä yhteistyöstä
  • Ihmisläheisyyttä ja halua olla seurakuntalaisten parissa

Eduksi katsotaan herätysliikkeiden tuntemus ja kyky edistää kristittyjen välistä yhteyttä sekä katsomusten välistä dialogia.

Hakuaika päättyy 15.6.2021 klo 15. Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta. Tuomiokapituli
haastattelee virkaa hakeneet 22.6.2021.

Hakemus kokonaisuudessaan linkistä Pellon seurakunnan kirkkoherran virka | Oikotie Työpaikat