Meänkirkko-tiedotussivulla jo ilmestyessään vanhentunutta tietoa!

25.2.2021 14.26

Hallituksen tiedotustilaisuudessa 25.2. annettiin suuntaviivoja tiukentuvista kokoontumisrajoituksista

Korona-tilanne muuttuu nyt niin nopeasti, että maaliskuun Meänkirkko-tiedotussivu, joka on tänään ilmestynyt paikallislehdessä, on jo heti ilemstyessään täynnä vanhentunutta tietoa...

Hallitus on tänään 25.2. linjannut, että maassa siirrytään poikkeusoloihin.

Tämä tulee vaikuttamaan kokoontumisrajoituksiin myös seurakunnan toiminnassa, mm. siten, että maaliskuun jumalanpalveluksiin voi osallistua vain etäyhteydellä. Pellon kirkon ovet ovat sunnuntaisin auki vain striimatun jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 - 12.

Nyt seurataan tarkasti tilannetta ja viranomaisten - sekä seurakunnissa myös kapitulin ja piispojen - viikoittaisia ohjeita. Näistä tiedotetaan täällä kotisivun uutisissa, paikallislehden viikkoilmoituksissa sekä seurakunnan Facebook-sivulla.