Miesten juttu

15.10.2019 13.27

Miesten piirissä riittää ohjelmaa ja keskustelun aiheita.

Pellon kirkollisissa ilmoituksissa vilahtelee käsite "miesten piiri". Moni kertoo miettineensä, mitä miehet puuhailevat ja voiko piiriin tulla mukaan.

Paavo Korteniemi kertoo, että piiri ei ole aivan nuori. Se on nimittäin pyörinyt vaihtuvalla kokoonpanolla vuodesta 1977 alkaen. Se on avoin ja ohjelmaltaan monipuolinen. Sielun ravintoa saadaan evankeliumista, niin kuin myös virsistä ja vireästä keskustelusta.

Miehet kokoontuvat kodeissa joka toinen tiistai kello 18-20. Paikka ilmoitetaan seurakunnan kotisivulla ja Meän Tornionlaakso -lehdessä. Piirin nykyinen yhteyshenkilö on Erkki Konttajärvi. Puhelinnumero hänelle on 0400 155 345.

Seuraavan kerran miesten piiri on koolla Juhani Korteniemellä 22.10.2019.

Kuluvan syksyn "kruununa" on Miesten kirkkopyhä, joka toteutetaan Kristuksen kuninkuuden sunnuntaina 24.11.2019. Aikanaan myös Pellossa pappina toiminut Markku Viinikainen on luvannut saarnata silloin. Mukaan odotetaan miehiä eri puolilta laajaa jokilaaksoamme.