Lähetystyön adventtilounas

Pellon seurakuntakoti

Adventtilounas

Klo 11 lähetystyön adventtilounas Pellon seurakuntakodilla. Vapaaehtoinen maksu Tansanian lähetystyön tukemiseksi, aikuiset 10 €/koululaiset 5 €. Myynnissä pika-arpoja, lähetyskalentereita ja Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaisia Lahjoja.
Adventtilounaan voi tilata noutoruokana myös. Lounaspakettiin kuuluu hirvenlihakastike, perunamuusi, porkkanalaatikko (laktoositon ja gluteeniton), lanttulaatikko (laktoositon), jouluiset salaatit, britakakku. Ruoka on laktoositon ja gluteeniton. Nouto Pellon seurakuntakodilta valmiisiin annoslaatikoihin annosteltuna (voi tuoda omankin rasian, johon annostelemme) sunnuntaina 28.11. klo 12.30.-13.30. Kirkonkylän alueelle pyydettäessä kotiinkuljetus. Ennakkotilaukset tiistaihin 23.11. mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 040-8399771.