Pellon kirkko

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus.

Messu Pellon kirkossa.
Pyhän Kolminaisuuden päivä.
Virret 194, 135, 454, 572, 229 ja 571: 1-3.

Kirkossa noudatetaan 1-2 metrin turvavälejä ja käytetään vain joka toista penkkiriviä. Pellon kirkossa voi olla läsnä 100 henkeä.
Ehtoollisen viettäminen on taas sallittua. Sekä palvelutehtävissä olevat että ehtoollisvieraat huolehtivat hyvästä käsihygieniasta. Kirkossa on mahdollisuus käsien pesuun ja käytössä on käsien desinfiointiainetta.
- ehtoolliselle tulija ottaa puhtaan pikarin sivupöydältä, jotta vältetään ehtoollisvieraan ja jakajan kosketusta
- ehtoollisella käydään pöytä kerrallaan, Pellon kirkossa on alttarin ääressä tilaa 6 hengelle
- ehtoollisen nauttimisen jälkeen käytetty pikari viedään toiselle sivupöydälle, koriin.
Jumalanpalvelus striimataan, mutta läsnä olevaa seurakuntaa ei kuvata, eikä lähetyksiä tallenneta. Jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan Facebook-ryhmässä yhden päivän ajan.

Kolehti: Lasten ja perheiden kasvun tukemiseen Suomen Pyhäkoulun Ystävät järjestön kautta. Vuonna 2020 Suomen Pyhäkoulun Ystävät tarjoaa seurakunnille Pop up-pyhäkouluja, pyhäkoulutoiminnan organisointityökalun sekä sisältöjä Lasten kirkkoon.
Kolehdit ja avustukset Suomen Pyhäkoulun Ystävät - SPY ry:lle maksetaan
Y-tunnus 2605828-6, FI67 8000 1270 1702 29, viitenumero: 1300.