Konsertti

Konsertti Pellon kirkko

Konsertti, Trio Lyhty. Käsiohjelma 10€.

Trio Lyhty on kolmen sisaruksen muodostama yhtye, jonka haaveena on tarjota kuulijoilleen unohtumattomia hetkiä musiikin parissa. Yhtye esittää musiikkia laidasta laitaan erilaisin kokoonpanoin – klassisen ohjelmiston lisäksi kappalevalikoimaan kuuluu kevyempää musiikkia soitinsäestyksellä ja lauluyhtyeenä. Intrumenttivalikoimaan kuuluvat huilu, viulu, sello, kitara sekä laulu. Tämä Mäntsälästä ponnistanut nuorta energiaa ja iloa säteilevä sisarustrio haluaa tuoda yleisölleen kesän riemua, lämmintä tunnelmaa sekä kuulasta sointia.

Suvilauluilta

Turtolan museon pihalla Kauneimpia kesälauluja Suvilinnun lauluvihkoista. Kolehti kirkon ulkomaanavulle.

Museon puolella Helene Schjerfbeckin taiteen esittelyä.
Myytävänä Turtolan kyläyhdistyksen hyväksi arpoja.

Alkaen klo 18 kahvitarjoilulla, sekä jatkuen klo 18.30 yhteislaululla. Sateen sattuessa sisätiloissa.

Pellon kirkko

Kesäillan konsertti

Kesäillan konsertti, Eeti Riikonen ja Onni Severi Saarenkangas - yksinlaulu, Kalervo Vanha - saksofoni.