Vapaaehtoistoiminta seurakunnassa

Haluaisitko mukaan Pellon seurakunnan vapaaehtoistoimintaan? Tule mukaan, yksittäiseen tehtävään tai jokaviikkoiseen toimintaan, tehtäviä on monenlaisia.

Voit täyttää alla olevan ilmoittautumislomakkeen, soittamalla kirkkoherranvirastoon tai työntekijälle. Yhteystiedoista löytyy puhelinnumerot. Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään, kaikesta toiminnasta ja osallistumisesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja antaa seurakunnan kirkkoherra Aino Pieskä puh. 040 839 9772.

Vapaaehtoistoiminnan ilmoittautumislomake

Valitse yksi tai useampi vapaaehtoistoiminta, jonka parissa haluaisit toimia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.