Uudet kotisivut julkaistaan helmikuussa

20.1.2017 10.34

Pellonseurakunta.fi -sivut ovat palvelleen vuodesta 2003 lähtien

Pellon seurakunnan uudet internet-sivut julkaistaan helmikuun alussa. Kotisivut laaditaan yhdessä kirkkohallituksen verkkotyöntekijöiden kanssa Lukkari-nimiselle alustalle. Monissa seurakunnissa Lukkari on jo käytössä.

Uudet kotisivut on laatinut toimistosihteeri Annette Välimaa yhdessä tiedotuksesta vastaavan kirkkoherran kanssa. Valokuvamateriaalia on tilattu Terhi Vanhalta.

Uusien kotisivujen toivotaan palvelevan paremmin seurakuntalaisia, jotka etsivät ajantasaista tietoa seurakunnan toiminnasta ja mahdollisuuksista olla yhteydessä kotiseurakuntaan. Sivujen kautta voi seurata myös muuta verkon kristillistä materiaalia, kuten televisio-jumalanpalveluksia, uutisia sekä kirkkoherran blogia. Sivujen kautta voi hiljentyä myös omaan hartauteen, muun nettisurffailun ohessa.

Vanhat kotisivut ovat palvelleet Pellon seurakuntaa vuodesta 2003 lukien. Lisäksi seurakunnan facebook-ryhmä tarjoaa vuorovaikutteisia mahdollisuuksia monensuuntaiseen viestintään. (MP)