Maasait, karajanpaimennusta Tansaniassa.

Lähetys- ja avustustyö

Lähetystukirengas kantaa vastuuta Tansaniassa.

Lähetyskirjeiden avulla pidetään yhteyttä ja kerrotaan ajankohtaisia lähetyskuulumisia. Toiminnassa voi olla mukana rukouksin, antamalla lahjoja ja osallistumalla erilaisiin vapaaehtoistempauksiin, joita järjestetään paikkakunnalla. Pellon seurakunta tukee Suomen Lähetysseuran työtä Tansaniassa Morogoron hiippakunnassa ja Viktoriajärven itäisessä hiippakunnassa. Tansanian työllä on jo pitkät perinteet ja Suomesta on Tansaniassa useita lähetystyöntekijöitä, mm. Piia ja Mikko Pyhtilä sekä Anna-Riitta ja Oskari Holmström.

Lähetystukirengas

• Ilmoittaudu mukaan kirkkoherranvirastoon: pello@evl.fi
  • Saat kirjeen kautta kuulumisia lähetyskentiltä
  • Voit osallistua hyväntekeväisyystempauksiin