"Lähde" lähetysjuhlat

Muonio / Olos

"Lähde" lähetysjuhlat Muoniossa / Oloksella

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Muoniossa 8.-9.9.2017

Oulun hiippakunnan lähetysjuhlia on vietetty jo vuodesta 1981. Viisi vuotta sitten järjestelyvuoro oli meillä Pellossa. Tämän vuoden juhlat järjestää yhdessä hiippakunnan ja Lapin rovastikunnan kanssa Muonion seurakunta. Lähetysjuhlilla on mukana kaikki kirkon lähetysjärjestöt sekä Kirkon Ulkomaanapu, joten siellä kuullaan maailmanlaajan kirkon kuulumisia monelta suunnalta. Ohjelman pääpaikkana on Oloksen Polar Center -auditorio.

Teemme Pellosta päiväretken Muonion lähetysjuhlille lauantaina 9.9. Ehdimme mukaan klo 10 alkavaan ”Lähde pulppuaa” -tilaisuuteen, jossa on mukana Matti Hirvilammi ja naistenryhmä Wanawake wa Mwanza Tansaniasta. Päivän ohjelmassa on myös mm. Jukka Norvannon raamattutunti, erilaisia kanavia ja paljon musiikkia. Lähdemme takaisin kohti Pelloa klo 17 alkavan Suomalaisen messun päätyttyä.

Kyytimaksu retkestä on 10 euroa. Paikan päällä on ruokailumahdollisuus (aikuisen keittolounas 10  €) ja lähetyskahviloista voi ostaa syötävää tarpeen mukaan. Kirkkoherranvirastoon voi ilmoittautua jo nyt ja viimeistään maanantaina 4.9. (puh. 040-8399771).

Tervetuloa mukaan!

Annette Välimaa