Perhejuhlat ja hautajaiset

Kun teillä on iloiset tai surulliset juhlat, autamme mielellämme teitä kaikessa missä pystymme.

Elämän kohokohdat - kaste, rippijuhla, häät ja hautajaiset jäsentävät elämänkaartamme. Näitä kohokohtia on hienoa pystyä jakamaan sukulaisten ja ystävien kanssa.

Siunausta voi pyytää moniin eri tilanteisiin. Maistraatissa solmitun avioliiton voi siunata kirkossa. Rukoushetkeä voi pyytää myös esimerkiksi uuden kodin tai työpaikan siunaamiseksi tai avioliiton vuosipäivän kunniaksi.

Me seurakunnassa kannustamme viettämään perhejuhlia sekä olla mukana niin arjessa kuin juhlassakin. Kun haluat varata papin perhejuhlia varten, varata tiloja tai muuten vain apua käytännön asioissa, ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon. Oheisten linkkien kautta saat lisää ohjeita kyseisten juhlien järjestelyihin.